Okosan stílusos

Okosan stílusos

Visszatért Neon Hitch, Amy Winehouse legjobb barátnője!

2024. február 23. - Zatoschil Ballai Andor

Neon Hitch 2011-ben futott be igazán amikor a Gym Class Heroes által szerzett Ass Back Home című dalban közreműködött, utána pedig 2012-ben a Love U Betta című slágerével a top lista első helyéig küzdötte fel magát. Élete azonban korántsem volt mindig ennyire fényes. Vándor cirkuszban nőtt fel és ott lépett fel gyakran, ami a későbbiekben elősegítette a zenei fellépéseit látványosabbá tenni. Egy későbbi korszakban hajléktalan is volt, és nehezen találta meg a helyét, drog problémákkal is küzdött.

capture.PNG
Neon és Amy Winehouse barátsága a 2000-es évek közepén indult, akkor ismerkedtek meg, mivel mindkettőjüknek gengszter szeretőik voltak, akik haverkodtak egymással, ezáltal lettek ők is jóban. Amy Winehouse befogadta magához Neont, ekkor éltek együtt egy periódusban, pont akkor, amikor Winehouset ízekre szedték a fotósók és a sajtó is. Az állandóan őket üldöző lesifotósókkal nehéz volt megbirkózni.
Winehouse 2011-ben hunyt el alkohol mérgezésben, Neonnal való barátság halála napjáig töretlen maradt. Később ugyanebben az évben tapasztalta meg Hitch a világhírnevet. 1-2 évig uralta slágereivel a brit zenei palettát, aztán később lemezkiadói és magánéleti gondok miatt karrierje háttérbe szorult. Nekem tavaly volt lehetőségem felvenni Neonnal a kapcsolatot.


Tavaly végeztem el a magyarországi Média Akadémián a sajtóképzőt és saját podcast műsort hoztam létre. Műsorom vendégei általában erdélyi divattervezők voltak, de hívtam meg zenei előadókat is. Innen jött az ötlet, hogy akár esetleg Neon Hitch is lehetne a vendégem. Sikerült vele felvennem a kapcsolatot és volt egy jó, tartalmas beszélgetésünk. Beszélgetésünk javarésze nem került nyilvánosságra, de kiadtunk egy rövid 5 kérdésből álló podcastet, amely világszerte elérhető a Youtube csatornámon. A beszélgetésben őszintén beszélt cirkuszi múltjáról, Amyvel való barátságáról, és persze az anyaságról, mert azóta gyereket is vállalt.


Idén azonban visszatért hivatalosan a zenei palettára. Nemrég adta ki I'll be damned című dalát, amely világszerte elérhető, a videó is nemrég jelent meg. Hozzáillő stílusban hosszú bordó hajával és extravagáns ruházatban láthatjuk. Rég volt már, hogy hallottunk tőle új dalt, rajongók lelkesen várták és örülnek, hogy végre új alkotást hallhatnak az énekesnőtől, akinek még hozhat sok újdonságot a mai zenei világ.

Zatoschil-Ballai Andor

A bejegyzés trackback címe:

https://okosanstilusos.blog.hu/api/trackback/id/tr1618337707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása