Okosan stílusos

Okosan stílusos

Hihetetlen: Britney Spears és egy drogdíler románca!

2023. szeptember 16. - Zatoschil Ballai Andor

nypichpdpict000039560314.jpg

Britney Spears rengetegszer kapott címlap sztorit viharos magánéletének köszönhetően. Legútóbbi házassága is rosszul végződött, miután kiderült, hogy Sam Asghari nem bizonyult a legmegfelelőbb partnernek, hiszen házasságukat beárnyékolta a sok konfliktus, illetve a rajongók szerint Asghari csak kihasználta házasságát a popdívával, ezáltal rengeteg pénzre és szerepajánlatra tett szert. Azonban kiderült, hogy Britney sem volt korántsem ártatlan, hiszen befentesek szerint az énekesnő viszonyt folytatott egyik beosztottjával, akinek személyazonossága napvilágra került.

capture1234.PNG
Paul Richard Soliz az énekesnő egyik ház körüli alkalmazottja volt, aki a ház körül tartott rendet, illetve augusztusban lencsvégre kapták Britneyvel miután fényt derült arra, hogy a Spears Asghari páros válni készül. Paul büntetett előéletű, korábban dílerként is dolgozott, kristályt is árult és többször volt felfüggesztett büntetés alatt. A rajongók szemében a férfi igenis negatív befolyással lehet az amúgy is labilisnak tűnő Britneyre, aki Instagram videóival aggasztó szemekre talál követői körében.

capture123.PNG

A paparazzok lencsevégre kapták Pault és kérdezték az énekesnővel való viszonyáról, ám igyekezett diszkrét maradni és nem mondott semmilyen konkrét információt. Valószínűleg egy rövid nyári románc ért véget, hiszen már nem az énekesnő alkalmazottja és nem kapták őket lencsevégre azóta sem. Nem lehet tudni, hogy ki lesz a következő főszereplő Spears szerelmi életében, illetve ha újra összemelegednek egykori alkalmazottjával. Mindenestre remélhetőleg Paul egy pozitív foszlány volt Britney végtelen hosszú szerelmi történetében, amelyet a sajtó nyomon követett az elmúlt két évtizedben.

A bejegyzés trackback címe:

https://okosanstilusos.blog.hu/api/trackback/id/tr2418215649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása