Okosan stílusos

Okosan stílusos

Ennyi volt: Britney Spears harmadszorra is válik!

2023. augusztus 26. - Zatoschil Ballai Andor

fcf54aa0-3c78-11ee-9fa3-e882952b1d25.png

A Spears paradicsomban korántsem alakul minden tökéletesen. Az énekesnő és partnere, a fitnessz modell, Sam Asghari tavaly mondták ki a boldogító igent. A pár 2016-ban ismerkedett meg az énekesnő Slumber Party videójának forgatásán, ahol Sam modellként szerepelt Spears utolsó videóklipjében. A forgatás utáni hónapokban ismét felvették a kapcsolatot. Britney az akkor még jelenlévő gyámság miatt nem igazán tudott szabadon kommunikálni a fitnesz modelllel, azonban mégiscsak sikerült kapcsolatba lépni vele. A gyámság meghatározta és megbéklyózta a kapcsolatukat, hiszen a gyámságot tartalmazó legális dokumentumokban tisztán látható, hogy Sam Spears szákacsaként van jelen, és emiatt havonta kap egy szép összeget, amit az énekesnő sokáig nem tudott és csak később jött rá a titokra, hiszen a gyámság által nem volt hozzáférése ehhez az információhoz. Mindezek ellenére azonban úgy tűnt, hogy Sam lesz a jó választás, elég boldog és kiegyensúlyozott párnak tűntek. Mivel Sam fitnesz modell és szakács is az énekesnő egészségére mindenképp odafigyelt, hiszen az egészséges táplálkozás és az edzés az hozzátartozott a párnak napirendjéhez, azonban Spears igencsak lelkes rajongó tábora, ami sok ügyvédből is áll, folyamatosan megkérdőjelezte ezt a kapcsolatot, hiszen a dokumentumok által egyértelmű volt, hogy Sam ezáltal finánciális előnyökhöz jut.

capture33.PNG
Azonban Sam végig támogatta a Britneyt ki szabadító mozgalmat, és miután a gyámság véget ért 2021 őszén, Sam továbbra is vele maradt. Tavaly összeházasodtak és új otthonba költöztek, azonban sokakban merül fel kérdés és gyanú is az esküvőt és a költözést is illetően. Britney a szokásosnál ritkábban látni városba vagy eseményeken és az Instagrammon posztolt videói igencsak aggodalmat keltenek a rajongók körében. Idén pedig kezdett megtörni a Sam és Britney páros. Év elején állítólag Sam faképnél hagyta Britneyt nyilvánosan egy elegáns étteremben, mert Britney pánikrohamot kapott. Majd később Samet látták sebekkel az arcán. Egy hete pedig kiderült, hogy Sam beadta a válópert. Asghari többek között azt nyilatkozta, hogy Spears többször is bántalmazta őt fizikailag, megalázta és elviselhetetlen volt vele egy kapcsolatban lenni.

capture3.PNG
Házasságkötéskor Britney nyilván volt annyira okos, hogy a házassági szerződésben saját vagyonát is védje és nem felezte el férjével, így válás után sem kap semmit Asghari saját jövedelmén kívül. Sam azonban nagyon sok rajongót felháborítótt, hiszen most pénzt követel az énekesnőtől és dokumentumokban kérvényezte, hogy változtassák meg utólag a házasssági szerződést, különben kénytelen lesz kellemetlen információkat nyilvánosságra hozni az énekesnőről, ami tovább rontja imidzsét. Remélhetőlég a két fél megegyezésre talál ezügyben és nem ez lesz az év válása. Britney egy percet sem habozott a továbblépésen, táncosaival egész estés bulit tartott és végre nyilvánosan lencsevégre kapták, amint épp gyorskaját vásárolt. Az énekesnő jelenleg próbálja élvezni a szingli életet, ugyanakkor 2 hónapon belül megjelenik várva várt könyve, amiben végre feltárul az igazság a gyámságról, a házasságáról és minden egyéb szfatos sztoriról, amit eddig helyette meséltek el, most azonban ő irányítja a szálakat,

A bejegyzés trackback címe:

https://okosanstilusos.blog.hu/api/trackback/id/tr9718201285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása