Okosan stílusos

Okosan stílusos

Hamis vádak: Britney Spears valóban Amy Winehouse sorsára jut?

2023. június 21. - Zatoschil Ballai Andor

Britney Spears a világ egyik legsikeresebb énekesnőjeként megtapasztalta a hírnév jó és rossz oldalát is. 2008-ban akarata ellenére került gyámság alá, amely alól 2021-ben szabadult fel. Azonban a gyámság vége óta sem alakul minden jól. Rengeteg támadás és hamis vád éri az énekesnőt, természetesen olyan emberektől, akiknek jól jön ha rossz színben tüntetik fel a multi milliomos popdivát, hiszen a gyámság jóváhagyásakor is kevés bizonyiték volt arra, hogy valóban szükség volt ekkora irányításra. Az énekesnő volt férje és gyerekei szerint Britney kristály függő, amely a kokain egyik enyhébb és kevésbé erős változata. Az énekesnő huga is felszólalt, Jamie Lynn szerint az énekesnőnek segítségre van szüksége mielőtt még úgy végzi, mint Amy Winehouse. A tények szerint Winehouse leszokott a kokainról 3 évvel halála előtt, és alkohol mérgezésben halt meg 2011 júliusában, tehát a kontraszt sem releváns ha kristály használatával vádolják az énekesnőt.

britney-spears-amy-winehouse.png

Britney azonban nem hagyta tovább terjedni a hamis híreket és instagrammon fakadt ki, miszerint a vádak alaptalanok és fájdalmat okoz neki, hogy képesek ilyet mondani saját gyerekei és volt férje. Jelenlegi férje, a fitnesz modell, Sam Asghari, nem szólalt még fel az ügyben, ugyanakkor az énekesnő anyja, Lynne Spears sem nyilatkozott, aki mostanában igyekszik helyre hozni lányával való kapcsolatát. Több, mint valószínű, hogy alaptalan rágalmakról van szó, hiszen állitásokon kívül fizikai bizonyíték nincs és sajnálatos módon a Spears család egy része már nagyon sok finánciális előnyt kovácsolt magának azzal, hogy alaptalan rágalmakkal vádolták a világ egyik leggazdagabb énekesnőjét. Remélhetőleg Britney jól van és több mint valószínűleg lelkileg megviselte ennyi év irányítás és most, hogy a gyámság véget ért, igyekszik saját szabályai szerint élni az életét férjével közösen, akivel tavaly mondták ki a boldogító igent.

A bejegyzés trackback címe:

https://okosanstilusos.blog.hu/api/trackback/id/tr2618151056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása